skip to Main Content

Sähkölinjojen raivaukset

Suoritamme sähkölinjojen raivauksia, joihin kuuluu ilmajohtojen alta aluskasvillisuuden raivaus sekä johtoalueiden reunapuiden oksimiset ja kaadot. Linjoja raivaamme metsurityönä, koneellista metsäkonetyötä emme tee.

Autamme ennen ja jälkeen myrskytuhoja. Linja-alueilla liian pitkäksi kasvaneet tai linjalle kaatuvat puut ovat metsäpalo- ja turvallisuusriski. Myrskyn ja lumikuorman aiheuttamia sähkökatkoja voidaan ennalta ehkäistä tehokkaasti sähkölinjojen reunavyöhykkeiden raivauksella ja vierimetsien hoidolla.

Myrskytuhojen realisoituessa autamme 24/7 tarvittaessa tuhojen raivauksessa, jotta sähköjakeluhäiriöt saadaan poistettua mahdollisimman nopeasti.

Sähkölinjojen raivaukset - JS Monipalvelu
Ongelmapuu sähkölinjan vieressä

Kotitalouksien ja taloyhtiöiden puut sähkölinjojen lähellä

Myös kotitalouksien ja taloyhtiöiden on hyvä tarkastella puiden kasvua sähkölinjojen läheisyydessä ja poistaa ne ennen ongelmia. Linjaa lähellä olevista puista katkotaan linjaa vaarantavat oksat, jotka talvella lumen painosta taittuisivat johdoille. Myös linjaan päin kallistuneet puut tulee kaataa pois. Sähkölinjojen lähellä olevien puiden kaataminen vaatii aina ammattilaisen, joka tietää mitä tekee ja joka osaa toimia turvallisesti. Lue lisää ongelmapuiden kaadosta ja ota yhteyttä, jos huomaat mahdollisen ongelmapuun.

Toimialueena Turku ja Turun seutu

Sähkölinjoja käymme raivaamassa pääasiassa Turussa ja Turun seutukunnissa. Turku, Lieto, Kaarina, Raisio, Naantali ja Masku kuuluvat alueeseen, jolla liikumme päivittäin.

 

Soita ja pyydä tarjous!
Sähkölinjan raivaus - JS Monipalvelu
Back To Top