Skip to content

Kantojyrsintä

Onko sinulla kanto tai kantoja, joista haluat eroon? Poistamme kannot esimerkiksi pihoilta, puutarhoista, puistoista, hautausmailta ja erilaisilta kulkureiteiltä. Jyrsinnällä kannon poisto onnistuu monessa hankalassakin paikassa, mutta varsinaiseen metsäkäyttöön se ei sovi.

Miksi sinun kannattaa valita kantojen poistoon kantojyrsintä?

Kannon voi poistaa itse manuaalisesti tai koneellisesti kaivurilla. Sen lisäksi, että kaivuri on hintava vaihtoehto, niin maanrakennuskoneet repivät nurmikon rikki ja ympäristö vaurioituu. Pienenkin kannon poistaminen itse käsityökaluin taas on sekä todella hankalaa että aikaa vievää. Kantojyrsinkoneemme ei tuhoa pintamaata, pihasi jää siistiin kuntoon, jätteestä ei tarvitse maksaa kaatopaikkamaksuja etkä tarvitse isoa maamäärää kantojen poistokuoppien täyttämiseen.

Poistetun kannon tilalle jää vain kannon kokoinen kuoppa

ja kasa haketta. Jyrsinnän jälkeen kannon paikalle voit esimerkiksi istuttaa nurmikon tai puutarhakasveja. Haketta voit hyödyntää mm. istutusten ja pensaiden katteena, maisemoinnissa tai kompostissa. Sovittaessa hoidamme myös alueen siivouksen, kuljetamme hakkeen pois ja istutamme uuden nurmikon tilalle.

Käytössä tehokas kalusto

Kalustona meillä on käytössä yksi markkinoiden tehokkaimmista laitteista, FSI 60D, jonka avulla työ on tehokasta ja nopeaa. Tällä koneella pystymme poistamaan suuretkin määrät kantoja kustannustehokkaasti. Pienen kokonsa ansioista jyrsin mahtuu pienistä porteista koneen ollessa vain 80cm leveä.

Katso video kantojyrsinnästä (kesto alle 1min):

Mitä kantojyrsintä maksaa, miten hinta määräytyy?

Hinta määräytyy pääasiassa kantojen koon ja määrän perusteella. Yleensä kannon korkeus ei vaikuta hintaan vaan hintaan vaikuttaa kannon suurin halkaisija. Kustannusarvio onkin sitä tarkempi, mitä paremmin osaat sanoa kantojen määrän ja niiden halkaisijat. Hintaan voi vaikuttaa myös kannon ikä, puulaji sekä maastonmuoto.

Yhtä tiettyä hintaa ei siis ole vaan hinta määräytyy tapauskohtaisesti. Katso yhteystiedot tästä ja kysy meiltä varmasti kilpailukykyinen hintatarjous. Hinnan saat yleensä yhdellä puhelinsoitolla, mutta jos emme pysty sitä heti tarpeeksi tarkkaan määrittämään, niin tulemme paikan päälle maksutta katsomaan ja antamaan tarjouksen.

Muistathan, että yksityishenkilön on mahdollista saada työstä kotitalousvähennystä. Voit vähentää 60 % arvonlisäverollisesta työn osuudesta. Lisätietoja saat verottajalta tästä.

Toimialueena Turku, Turun seutu sekä Salon seutu

Toimimme pääasiassa Turun ja Salon seudulla. Turku, Lieto, Kaarina, Raisio, Naantali, Masku, Paimio ja Salo kuuluvat alueeseen, jolla liikumme päivittäin. Liikumme tarvittaessa muuallakin Varsinais-Suomessa, Turusta max 100 km säteellä.

Back To Top