skip to Main Content

Vuokraa Avant 420

Avant pienkuormaaja tuo tehokkuutta ja mielekkyyttä työskentelyyn. Sitä on erittäin helppo käyttää ja kone sopii moneen eri työhön kaikkina vuodenaikoina. Vuokraamme Avantin käyttöön päiväksi tai pidemmäksi ajaksi. Alkuun esittelyä koneesta ja lopusta löytyy vuokrahinnat ja työlaitteet.

Kompakti ja tehokas

400-sarjan ehdoton valtti kotipihoilla on sen keveys ja koko. Kevyitä pienkuormaajia voidaan käyttää myös herkemmillä alustoilla eikä esimerkiksi nurmikon puolesta tarvitse pelätä. Myös kääntösäde (ulkokehä) jää alle kahteen metriin kauhan kanssa. Koneella voi työskennellä ahtaissa ja hankalissakin kohteissa sen leveyden ollessa n.1m. Lisäksi avohytistä näet koko ajan hyvin mitä teet, kun työympäristön havainnointi on esteetöntä.

Kokoonsa ja keveyteensä nähden Avant 420 tarjoaa paljon suorituskykyä ja nostovoimaa 550kg, joiden avulla suoriudut helposti työmaan tai pihapiirin töistä.

Työlaitteilla monipuoliset käyttömahdollisuudet

Työlaitevalikoimaamme on kertynyt hyödyllisimmät lisävarusteet, jotka mahdollistavat pienkuormaajan monipuolisen käytön. Pienkuormaaja sopii esimerkiksi maa-ainesten kuten mullan, hiekan ja soran/sepelin levitykseen ja erilaisten kuormien siirtämiseen. Avant on hyödyllinen apu perustus- ja maanrakennustöissä ja kuormien purussa.
Yleisimpä käyttökohteita on puutarhojen perustaminen, erilaiset pihatyöt, kivien poisto ja siirtely sekä tukkien/polttopuiden keräily ja siirtely.
Avant on apuna myös rakennustyömailla ja talvella sillä onnistuu lisäksi myös lumityöt.

Helppo ajaa ja käsitellä

Jos käyttö ei ole ennestään tuttua, niin se ei haittaa. Kuka tahansa oppii käytön nopeasti, sillä ajo- ja työskentelytekniikka on helposti sisäistettävissä. Hallinta on helppoa ja esimerkiksi hydraulisten työlaitteiden pikaliitintä on mahdoton kytkeä väärin. Annamme tarvittaessa käyttöopastuksen vuokraajalle, jotta työhön pääsee heti tehokkaasti kiinni.

Taloudellinen kone

Avant 400-sarjan yksi kiitetty ominaisuus on taloudellisuus. Moottoritehoa löytyy 22hv, mutta työjuhdan kulutus on kuitenkin erittäin kohtuullista. Avantin keskikulutus on jopa alle 3 l / h. Toimitamme koneen aina tankki täynnä, jotta työt voi aloittaa heti. Kone palautetaan myös tankki täynnä.

Avantista kuvia

Vuokrahinnasto

Avant 420
130€ /vrk, 260€ / vkl (pe-su), 610€ / vko
sis. alv 24%

Tehokas monitoimikone.

Vuokrahintaan sisältyy yksi valinnainen työlaite, muut vuokrahinnaston mukaisesti.

Nostovoima: 550kg

Nostokorkeus: 2,8m

Nopeus 12km/h

Pituus: 2195 mm

Leveys: 990-1095 mm

Korkeus: (vakiorenkain) 1980 mm

Paino: 1030 kg

Kauha
20€ / vrk
sis. alv 24%

Yleiskauha, soveltuu lähes kaikkiin kauhatöihin. Kauha on Avantin eniten käytetty työlaite, sillä sen avulla voidaan nostaa, siirtää, levittää, …

 • Leveys: 115 cm
 • Paino: 78 kg
 • Tilavuus: 260 l
Trukkihaarukka
20€ / vrk
sis. alv 24%

Avant-trukkihaarukoiden avulla hoidat trukin tehtävät kätevästi. Piikeissä on säätö sivusuunnassa pikalukituksella. Avant soveltuu trukkitöihin erinomaisesti tarkan ohjauksen ja hyvän ajon hallinnan ansiosta. Lisäksi trukkityöt onnistuvat haastavissakin maastoissa.

 • Pituus: 85 cm
 • Paino: 90 kg
 • Avant nostovoima: 550 kg
Puukahmari / Tukkikoura
20€ / vrk
sis. alv 24%

Asennetaan lisävarusteeksi trukkihaarukoihin. Puukahmarilla voit nostaa esimerkiksi kaadettuja puita, puu- ja rankanippuja tai aidanpaaluja. Kahmarin yläkoura pitää tavaran paikallaan pahassakin maastossa. Kahmari soveltuu myös oksien ja risukasojen siirtoon ja nostamiseen. Sillä voidaan siirtää myös isoja kiviä.

 • Max. avautuma: 90 cm
 • Min. tartunta: 18 cm
 • Paino: 50 kg
Ruohonleikkuri
20€ / vrk
sis. alv 24%

Ruohonleikkuri 1200 on vankkarakenteinen ja tehokas leikkuri. Se on varustettu Avantin kehittämällä Optifloat-kelluntajärjestelmällä, joka varmistaa leikkurin optimaalisen maakosketuksen myös epätasaisella nurmikolla. Niittää ja leikkaa isotkin alueet nopeasti.

 • Leikkuuleveys: 1200 mm
 • Terien lkm: 2 kpl
 • Leikkuukorkeus: 20 – 100 mm
 • Paino: 170 kg
Lumilevy
20€ / vrk
sis. alv 24%

Puskulevy on erinomainen apu lumitöissä, mutta se toimii myös monen muun materiaalin siirrossa erinomaisesti. Puskulevyllä materiaalin siirto eri puolelle konetta sujuu rivakasti ja esimerkiksi lumen aurauksessa tämä nopeuttaa työtä ratkaisevasti.

 • Työleveys: 140 cm
 • Kääntökulma: ±30°
 • Paino: 125 kg
 • Terän korkeus: 38 cm
Klapihäkki
20€ / vrk
sis. alv 24%

Avant 420 ja klapihäkki

Lisävaruste käytettäväksi trukkihaarukoiden kanssa. Kätevä häkki esimerkiksi polttopuiden siirtoon pihalta puuvajaan tai vaikkapa syksyllä oiva apu lehtien haravointi jätteen siirrossa puutarhassa

 • Leveys, pituus, korkeus: 100 cm
 • Tilavuus: 1 m3

Kuljetuspalvelu

Avantin ja lisävarusteet voi noutaa ja palauttaa itse, jos käytössäsi on jarrullinen peräkärry riittävällä kantavuudella, autossa riittää vetokykyä ja kuskilta löytyy sopiva ajokortti. Meiltä saat myös kuljetuspalvelun, jolloin tuomme koneen ja valitut työlaitteet pihalle/työmaalle ja noudamme ne takaisin sovitusti. Hinta määräytyy kuljetettavan matkaan mukaan.

Vuokrausalue pääsääntöisesti on Turku ja Turun ympäristökunnat (Lieto, Kaarina, Raisio, Naantali ja Masku), jolla liikumme aktiivisesti. Jos tarvetta on kuljettaa laite kauemmas, niin kannattaa kuitenkin soittaa ja kysyä.

Back To Top